Výsuvná schránka

Do jinak nevyužitého prostoru pod ložnou plochou za levým zadním kolem zabudovali mladoboleslavští konstruktéři výsuvnou schránku s dostatečným množstvím posypového materiálu.

Doplňující informace

Typ souboru: PNG
Velikost souboru: 297 KB
Rozměry: 800 × 555 px
Publikováno: 6. 1. 2017

Štítky

Nastavení cookies

Uložení preferencí uživatele napříč webovými stránkami
Statistika a analýza chování uživatele
Oslovování s nabídkou produktů a propojení se sociálními sítěmi
Uložit nastavení

Tato stránka používá cookies. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů na jejich základě a o Vašich právech naleznete v Informaci o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies a jiných webových technologií. Níže můžete udělit souhlas se zpracování osobních údajů rovněž pro účely uložení preferencí uživatele napříč webovými stránkami, statistiku a analýzu chování uživatele, oslovování s nabídkou produktů a propojení se sociálními sítěmi.