ŠKODA je po pětadvacáté oficiálním hlavním sponzorem a automobilovým partnerem Mistrovství světa IIHF ledním hokeji

› Česká značka je již po čtvrtstoletí jedním z nejdůležitějších partnerů MS
› ŠKODA dává organizátorům MS IIHF v ledním hokeji k dispozici 55 vozů
› ŠKODA KODIAQ a SUPERB budou vystaveny na stadionech při zápasech MS
› Logo automobilky zdobí místo ke vhazování ve středním pásmu a mantinely na stadionech v dějištích MS
› ŠKODA fan zóny v Paříži a Kolíně nad Rýnem nabídnou pestrý doprovodný program
› Flotila vozů ŠKODA absolvovala více než šest milionů kilometrů bez technické závady
› Oficiální aplikace IIHF App, jejímž je ŠKODA partnerem, živě zprostředkovává výsledky, statistiky a další informace

Mladá Boleslav, 3. května 2017 – ŠKODA je u příležitosti letošního mistrovství světa v ledním hokeji pořádaného Mezinárodní federací ledního hokeje (IIHF) opět v centru pozornosti. Česká automobilka podporuje tuto velkolepou sportovní událost, která se tentokrát koná od 5. do 21. května v Kolíně nad Rýnem a Paříži, již po pětadvacáté jako oficiální hlavní sponzor a automobilový partner. Díky tomu si ŠKODA opět zajišťuje zápis do Guinnessovy knihy rekordů za nejdelší sponzoring sportovního mistrovství světa v historii. Celkem dává ŠKODA organizátorům IIHF k dispozici 55 vozů. Během zápasů šampionátu budou vozy ŠKODA KODIAQ a SUPERB stát na prominentním místě jen několik metrů od hrací plochy. Logo ŠKODA bude navíc zdobit místo ke vhazování ve středním pásmu a také mantinely. Pro příznivce ledního hokeje má ŠKODA k dispozici speciální ,fan zóny‘ s další exkluzivní podívanou.

Před začátkem mistrovství světa v ledním hokeji předala ŠKODA v DRIVE. Volkswagen Group fóru v Berlíně a také v jednom z dějišť šampionátu v Paříži celkem 55 automobilů Mezinárodní federaci ledního hokeje. Ve flotile vozů ŠKODA pro IIHF jsou zastoupeny modely OCTAVIA, SUPERB a KODIAQ. Každoročně najede flotila vozů ŠKODA v rámci svého působení na mistroství světa v průměru 250 000 kilometrů. Za uplynulých 25 let to představuje v celkovém součtu více než šest milionů kilometrů. Vozy ŠKODA tak v přepočtu objely 140krát zeměkouli, přičemž ani jednou nemusela být jízda přerušena kvůli technické závadě. Vozy se tak v této zkoušce spolehlivosti velice osvědčily.

ŠKODA je také exkluzivním partnerem aplikace IIHF App. Pomocí této aplikace pro Android, Apple a Windows Phone dostávají uživatelé aktuální informace, živě přenášené výsledky a statistiky z MS přímo do svých chytrých telefonů nebo tabletů. Díky gólovému alarmu jim navíc neunikne jediná úspěšná střela. Kromě toho mohou pomocí svých selfies vytvářet speciální karty hráčů svého nejoblíbenějšího týmu a sdílet je pak se svými přáteli. Zajímavá fakta, zákulisní příběhy, aktuální informace o událostech okolo mistrovství světa a ještě mnohem víc naleznou fanoušci i na stránkách www.skoda-hockey.com.

ŠKODA a lední hokej: základní kámen tohoto partnerství položila česká firma již před 25 lety. Od roku 1993 je ŠKODA AUTO při každoročně pořádaném Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji v centru pozornosti jako hlavní sponzor. Díky nejdelšímu sponzoringu MS v historii sportu se automobilka zapsala do Guinnessovy knihy rekordů.

Související články Na základě štítků: 2017, 4x4 - pohon na všechna kola, Hokej, IIHF, Kodiaq, Superb, SUV