ŠKODA slaví čtyři vítězství v anketě ,Auto Trophy 2017‘

› ŠKODA byla čtenáři odborného magazínu ,Auto Zeitung‘ již poosmé zvolena nejlepší importovanou značkou
› ŠKODA OCTAVIA získala potřetí za sebou prestižní trofej pro nejlepší importovaný model ve třídě kompaktních vozů
› Vlajková loď ŠKODA SUPERB zvítězila v hodnocení importovaných vozů vyšší třídy
› Nový model ŠKODA KAROQ je podle čtenářů nejlepší importované SUV v ceně do 25 000 Eur
› V anketě „Auto Trophy 2017 – World’s Best Cars‘ hlasovalo více než 40 000 čtenářů a internetových uživatelů

Mladá Boleslav, 30. listopadu 2017 – ŠKODA byla čtenáři odborného magazínu ,Auto Zeitung‘ zvolena nejlepší importovanou značkou. Prestižní cenu ,Auto Trophy‘ získala česká automobilka už poosmé. Mezi vítěze patří také ŠKODA OCTAVIA: Kompaktní vůz se v čele hodnocení importovaných vozů kompaktní třídy umístil již potřetí. Další ,Auto Trophy‘ získala ŠKODA SUPERB coby nejlepší importovaný vůz vyšší třídy. Model ŠKODA KAROQ čtenáři časopisu ,Auto Zeitung‘ hned napoprvé zvolili nejlepším importovaným SUV v kategorii do 25 000 Eur.

ŠKODA je mezi čtenáři časopisu a internetovými uživateli webu ,Auto Zeitung‘ už několik let v kurzu. V letošním ročníku ankety ,Auto Trophy‘ 14,2 procenty hlasů opět zvolili českou automobilku nejlepší importovanou značkou, a to už popáté v řadě. Celkově je to již osmý triumf v této prestižní anketě.

Také ŠKODA OCTAVIA je opět jedním vítězů ankety ,Auto Trophy‘. V letošním roce triumfoval bestseller značky se 17,7 procenty odevzdaných hlasů v kategorii ,Nejlepší importovaný kompaktní vůz‘ a získal tak po úspěších v letech 2015 a 2016 hattrick. ŠKODA OCTAVIA toto prestižní ocenění získala už pošesté. Stejný počet úspěchů zaznamenala v anketě ,Auto Trophy‘ také ŠKODA SUPERB. Vlajková loď značky získala v letošním hlasovaní s 24,7 procenty hlasů titul nejlepšího importovaného vozu vyšší třídy.

Nové kompaktní SUV KAROQ se ihned po svém uvedení na trh zařadilo na seznam vítězů značky ŠKODA. S 19,1 procenty čtenářských hlasů se nejmladší člen rodiny modelů značky ŠKODA prosadil v konkurenci importovaných SUV s cenou do 25 000 Eur. Jak je pro vozy značky ŠKODA typické, boduje i model ŠKODA KAROQ svým emocionálním designem, nejmodernější konektivitou, velkorysou nabídkou prostoru, špičkovým komfortem a praktickými Simply Clever-detaily.

Čtenářská anketa časopisu ,Auto Zeitung‘ se letos konala již potřicáté. Od roku 2014 nese anketa ,Auto Trophy‘ dodatek ,World’s Best Cars‘, neboť hlasování se mohou zúčastnit i čtenáři a online-uživatelé 15 mezinárodních odborných titulů z vydavatelství Bauer Media Group. V roce 2017 své hlasy odevzdalo zhruba 41190 účastníků. V německy mluvících zemích vybrali své favority ve 20 kategoriích, osm hodnocení bylo mezinárodních. Do čtyř kategorií, v nichž zvítězily vozy značky ŠKODA, se hlasovalo v Německu.