ŠKODA ve 280 znacích: Komunikace nyní i na Twitteru

Účet Komunikace ŠKODA AUTO na Twitteru @skodaautonews najdete na https://twitter.com/skodaautonews.

› Modelové novinky, informace a nové pohledy do světa značky ŠKODA nyní i na @skodaautonews

Mladá Boleslav, 8. srpna 2018 – Se zahájením dynamické prezentace modernizovaného modelu ŠKODA FABIA začíná oddělení komunikace české automobilky i tweetovat. Na Twitteru bude ŠKODA na globálním účtu @skodaautonews zveřejňovat pestrou škálu novinek, mimo jiné informace o podniku a o nových modelech i příběhy ze zákulisí značky.

Jens Katemann, vedoucí Komunikace společnosti ŠKODA AUTO říká: „Našimi aktivitami na Twitteru @skodaautonews chceme oslovit hned několik cílových skupin – například novináře, bloggery či fanoušky. Ti všichni nyní mohou prostřednictvím Twitteru získávat novinky o našem podniku a rychle a přímo se spojit se značkou ŠKODA. Už internetový portál ŠKODA Storyboard představuje pro značku silný posun, co se týče brandingu a reputace. Teď jsme udělali další krok a fascinaci značkou ŠKODA budeme sdílet na Twitteru.“

ŠKODA ode dneška tweetuje na globálním twitterovém účtu @skodaautonews novinky, týkající se novinářské prezentace přepracovaného modelu ŠKODA FABIA #FABIA2018. V rámci této akce absolvuje zhruba 600 zástupců automobilových, všeobecných a lifestylových médií z celého světa testovací jízdy s vozem ŠKODA FABIA v okolí Prahy. Uživatelé sledující @skodaautonews získají nejnovější informace o produktových novinkách a dalších tématech, jako je digitalizace a elektromobilita. K dispozici budou také infografiky, exkluzivní citáty manažerů ŠKODA AUTO i pohledy do zákulisí automobilky.

Globální twitterový účet @skodaautonews oddělení Komunikace ŠKODA AUTO v Mladé Boleslavi v anglickém jazyce najdete na: https://twitter.com/skodaautonews.

Twitter ŠKODA AUTO Česká republika s informacemi v češtině pro uživatele na českém trhu můžete sledovat na https://twitter.com/skodacz.