ŠKODA vyzdvihuje rozmanitost značky a svých zákazníků novou globální kampaní

› Krátká videa vypráví příběhy ze života - stejně pestrého, jako je značka ŠKODA
› ŠKODA je rozmanitá: je nejen automobilkou s dlouholetou tradicí, ale také úspěšnou značkou v oblasti motoristického sportu a významným partnerem celosvětově známých akcí
› Globální kampaň s názvem „For Whatever Drives You“ začíná v říjnu

Mladá Boleslav, 17. října 2018 – ŠKODA dnes oznámila zahájení nové celosvětové kampaně s názvem „For Whatever Drives You“. Tato kampaň staví do popředí firemní filozofii společně s hodnotami značky, která je inovativní, překvapující, lidská a usnadňuje zákazníkům jejich každodenní život.

Marc-Andreas Brinkmann, vedoucí marketingu společnosti ŠKODA AUTO, vysvětluje: „V naší nové kampani vyzdvihujeme různorodost našich zákazníků. Chceme je povzbudit k tomu, aby následovali své nadšení a vnitřní motivaci. Ve společnosti ŠKODA AUTO nechceme být pro zákazníky jen pouhou automobilovou značkou, ale také partnerem, přítelem a členem rodiny. Tím, že vyprávíme příběhy ze života, značku ŠKODA emocionalizujeme a přibližujeme ji lidem více než kdykoli předtím. Zároveň také doufáme, že si lidé budou blíže i mezi sebou navzájem. Všichni máme svá vlastní přání a cíle. Všechny nás však spojuje to, že věříme sami v sebe.“

Krátké okamžiky, velký účinek
Videosérie „For Whatever Drives You“ sleduje hrdiny všedního dne, lidi, kteří kreativně přemýšlí, milují svobodu, dobrodružství, jsou zvídaví, rádi objevují, a kteří se značkou ŠKODA nechávají denně inspirovat – bez ohledu na to, zda jsou na cestě za velkým úspěchem nebo si prostě jen vychutnávají život.

Sedm krátkých videí staví do popředí různé povahové rysy, kterými se vyznačuje jak automobilka, tak i její zákazníci, kteří se jimi zároveň nechávají pohánět vpřed. Patří mezi ně rozmanitost, vášeň, cílevědomost nebo odhodlání. V každém videu je jedna z těchto vlastností představena ve spojení s člověkem za volantem a znázorňuje, co ho každý den motivuje.

ŠKODA patří mezi nejstarší automobilky na světě. Rozmanitost značky podtrhuje také široká paleta produktů: od nejmenšího modelu ŠKODA CITIGO, přes kompaktní bestseller ŠKODA OCTAVIA, SUV ŠKODA KODIAQ, až po model ŠKODA SUPERB nabízí značka v současné době celkem osm modelových řad, které splňují nejrůznější požadavky zákazníků a oslovují různé cílové skupiny. Všechny modely přesvědčují například pro značku již typicky prostorným interiérem nebo „Simply Clever“ řešeními. Tyto prvky ocení jak zákazníci využívající vůz pro osobní potřebu, tak i řidiči firemních vozů.

ŠKODA se také angažuje v oblasti sportovního sponzoringu. Již řadu let podporuje automobilka jako oficiální partner významné sportovní akce, mezi které patří Tour de France nebo Mistrovství světa v ledním hokeji. Mimo to se značka také odkazuje na 117letou úspěšnou historii Motorsportu. Stejně různorodí jako automobilka jsou i příznivci a zákazníci značky ŠKODA. Také oni den za dnem usilují o dosažení svých cílů, ať už jde o drobnosti nebo o životní úspěchy.

Brzy k vidění také u Vás
Nová kampaň značky ŠKODA oficiálně startuje v říjnu letošního roku. 360stupňová kampaň bude k vidění v televizi, online, u prodejců značky ŠKODA a také na různých akcích. Videa bude mimo jiné možné sledovat také na YouTube kanálu ŠKODA AUTO www.youtube.com/skoda a na webových stránkách ŠKODA AUTO
www.skoda–auto.com/brand.