Ve sportovním duchu: ŠKODA Superb Combi SportLine slaví svůj debut v předvečer IAA

› ŠKODA představila Superb Combi SportLine během Volkswagen Group Night
› Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland: „SportLine dále posiluje emocionalitu značky“
› Pozornost upoutají hlavně černé designové prvky, kola z lehkých slitin, sportovní podvozek a sportovní interiér

Mladá Boleslav/Frankfurt, 14. září 2015 – Sportovní vzhled vlajkové lodě značky ŠKODA: Během Volkswagen Group Night v předvečer tiskových dnů na Mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu (IAA) oslavil svou světovou premiéru vůz ŠKODA Superb Combi SportLine. Sportovně laděnou verzí nové generace modelu ŠKODA Superb pokračuje česká automobilka v emocionalizaci své modelové palety.

„S novým Superbem zahájila ŠKODA novou éru,“ říká předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. „Naše nová vlajková loď je důkazem naší ambice spojit osvědčené přednosti vozů značky ŠKODA, jako je maximální nabídka prostoru a funkčnost, s výrazným a emocionálním designem. Nové provedení SportLine mimořádným způsobem zvyšuje emocionalitu nového Superbu.“

Ve verzi liftback i kombi nová ŠKODA Superb SportLine zaujme černými osmnáctipalcovými nebo devatenáctipalcovými koly z lehkých slitin, černými detaily na karoserii nebo sklem pátých dveří a bočními skly od sloupku B dozadu s vyšším stupněm tónování (SunSet). Dalším důležitým znakem je o 15 mm snížený sportovní podvozek. V interiéru nabízí provedení SportLine mimo jiné exkluzivní sportovní sedadla, hliníkové pedály a kůží potažený sportovní volant. S výjimkou základní benzinové a naftové motorizace bude ŠKODA Superb SportLine v nabídce se všemi aktuálními motory modelu Superb.

Nová generace modelu ŠKODA Superb na evropské trhy úspěšně vstoupila v červnu letošního roku, verze kombi bude na trhy postupně přicházet od tohoto měsíce. Zcela nově vyvinutá vlajková loď definuje nová měřítka automobilové střední třídy. Zákazníky nadchl výrazný, dynamicky-elegantní design, nejmodernější technika a nepřekonatelná nabídka prostoru, díky těmto atributům dosahuje nový Superb také špičkového hodnocení ze strany odborníků i médií.

150914 Ve sportovním duchu – ŠKODA Superb Combi SportLine slaví svůj debut v předvečer IAA

Související tiskové zprávy Na základě štítků: autosalon, Combi, Frankfurt, SportLine, Superb

Vše