Kolobežka ŠKODA ponúka ekologickú mobilitu pre prvý a posledný kilometer

› Praktická a ekologická kolobežka pre veľkomestskú mobilitu
› Simply Clever: Patentovaný skladací mechanizmus
› Ľahké umiestnenie pod podlahu batožinového priestoru vozidiel ŠKODA KAMIQ a SCALA

Mikromobilita získava na význame predovšetkým v mestskom prostredí. V podobe kolobežky ŠKODA ponúka šikovný a k životnému prostrediu šetrný dopravný prostriedok, na mieru šitý pre použitie v mestách: moderné, dynamické a ľahko ovládateľné vozidlo posúva značku ŠKODA do povedomia cieľovej skupiny mladých, aktívnych ľudí s rozvinutým ekologickým cítením. Vďaka patentovanému skladaciemu mechanizmu je možné praktickú kolobežku bez veľkej námahy uložiť v modeloch KAMIQ a SCALA bez toho, aby došlo k obmezdeniu batožinového priestoru. Skladacia kolobežka je tak dokonalým vozidlom pre tzv. prvé a posledné kilometre, teda pre cestu k autu a od neho do cieľa.

Pre mimoriadne komfortnú prepravu je možné novú kolobežku ŠKODA niekoľkými pohybmi zložiť. V tomto stave meria iba 49 x 42 x 11 centimetrov. Zloženú kolobežku je možné uložiť v kompaktných modeloch ŠKODA SCALA a ŠKODA KAMIQ do priehlbiny určenej pre náhradné koleso, pokiaľ je vozidlo vybavené lepiacou sadou pre núdzovú opravu defektu. Celý objem batožinového priestoru zostáva aj potom k plne dispozícii pre uloženie batožiny.

Pohodlný úchop riaditiek na ceste do práce, za športom alebo do supermarketu zaistia praktické gumové rukoväte. Kolobežka ŠKODA je vyrobená z ocele a hliníku a váži menej než 5 kilogramov, nosnosť má však až 100 kilogramov.

Kolobežka je jednoduchým riešením mobility v dizajne charakteristickom pre značku ŠKODA. S mimoriadne ľahko ovládateľným skladacím mechanizmov presne zodpovedá cielu ŠKODA AUTO stať sa Simply Clever spoločnosťou poskytujúcou najlepšie riešenia mobility. Kolobežku si je možné kúpiť online v eshope ŠKODA AUTO.

Dodatočné informácie

Obrázky

Menovky

Štatistika a analýza správania používateľa