Godišnja press konferencija

› Livestream događaj počinje u 10:00 CET 22. marta na ŠKODA Storyboard-u i svim društvenim mrežama kompanije
› ŠKODA AUTO predstavlja svoje finansijske podatke za 2021. godinu i daje uvid u budući razvoj događaja

Beograd, 18. mart 2022 – ŠKODA AUTO će ovogodišnju press konferenciju prenositi uživo online u utorak, 22. marta od 10:00 po srednjeevropskom vremenu. Streaming će biti dostupan na ŠKODA Storyboard-u i društvenim mrežama. Kompanija će predstaviti svoje finansijske podatke za 2021. godinu i pregledati rezultate tokom jednosatnog događaja. Proizvođač automobila takođe će pružiti informacije o najnovijim razvojima i predstojećim planovima i projektima u ŠKODA AUTO.

Godišnja ŠKODA AUTO press konferencija će se prenositi na ŠKODA Storyboard-u. Kompanija će takođe podeliti događaj na svojim društvenim mrežama. Mediji mogu emitovati livestream na svojim kanalima putem embed koda.

Nakon prezentacije i pregleda finansijskih rezultata, održaće se sesija pitanja i odgovora sa članovima Upravnog odbora za predstavnike medija.

Pitanja se mogu slati unapred na media@skoda-auto.cz ili se možete obratiti učesnicima panela direktno putem aplikacije Slido.

Utorak 22. mart 10:00 CET

Livestream: ŠKODA AUTO Annual Press Conference website: http://www.skoda-apc.com/
ŠKODA Storyboard: https://www.skoda-storyboard.com
Twitter: https://twitter.com/skodaautonews