Kroz Srbiju sa ŠKODOM

› Međunarodna biciklistička Trka kroz Srbiju prvi put je prokrstarila drumovima naše zemlje 1939. godine.
› Kompanija AutoČačak osnovana pre 30 godina, a pre 25 je uspostavila saradnju sa kompanijom Škoda Auto, na našu veliku sreću.
› Da li možete da zamislite Tour de France u kome će direktor trke Kristijan Prudom dati znak za početak trke iz nekog drugog automobila ?
› Zahvaljujući kompaniji Auto Čačak i gospodinu Milenku Kostiću osnivaču i vlasniku i njegovim saradnicima i „Srpski tur“ je na pravom putu ka eliti – sa Škodom.

Beograd, 5. oktobar 2022 – I ove godine na 62. Trci kroz Srbiju, na kojoj je učestvovalo 120 vozača iz 20 ekipa sa pet kontinenata (pobedio je Eritrejac Daut Jemane) karavan pratećih vozila sačinjavale su ŠKODE!

Bezbedno, elegantno, demonstrirajući moderan dizajn, kvalitet, Škodini modeli Kodiaq, Karoq, Oktavia, Superb, Scala, Fabia, krstarili su od Požarevca do Mionice, od Mionice do Čačka, od Čačka do Prijepolja i ponovo do Čačka, više od 600 kilometara!

Škoda je naš, ali i svetski biciklistički ponos. Škoda automobili su činili karavan Tur de Fransa, Trke kroz Srbiju, mnogih drugih najvećih svetskih biciklističkih manifestacija, nedavno su bili i oficijelni partner Svetskog prvenstva u Australiji i nama je izuzetno drago što smo i mi deo te priče – kaže direktor Trke kroz Srbiju i predsednik Biciklističkog saveza Srbije profesor Radomir Pavlović.

Dodatne informacije

Fotografije