Novým konateľom vo vedení ŠKODA AUTO Slovensko sa stal Martin Jakubík

› Martin Jakubík je súčasťou tímu ŠKODA takmer 17 rokov
› Do svojej oblasti financií, personalistiky a IT prinesie skúsenosti z Českej republiky, Ruska či Nemecka
› Vo funkcii nahradí Lenku Handlíkovú, ktorá sa bude novým výzvam venovať aj naďalej pod značkou ŠKODA

Bratislava 1. marec 2021 – Novým riaditeľom spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko pre oblasť financií, personalistiky a IT sa s účinnosťou od 1. marca stáva Martin Jakubík. Nahradil Lenku Handlíkovú, ktorá zostáva verná značke ŠKODA ako vedúca controlingu: metodika a nové projekty a zároveň bude súčasťou projektu Digi Lab.

Martin Jakubík pracuje pre značku ŠKODA takmer 17 rokov, je manažérom so skúsenosťami v automobilovom obchode a finančných službách. V spoločnosti ŠKODA zastával viacero manažérskych pozícií v oblasti controlingu a financií, medzi inými pôsobil aj ako konateľ v ŠKODA AUTO Slovensko pre oblasť financií. Od roku 2015 zastával pozíciu Vedúci odbytového controllingu FCV2 v ŠKODA Česká republika a od roku 2017 sa presunul do ŠKODA AUTO Deutschland, kde mal ako vedúci na starosti oddelenie controllingu a financií.

„Teším sa, že budem opäť súčasťou slovenského tímu. Pred sebou máme, vzhľadom na aktuálnu situáciu, veľmi náročný rok. Jednou z priorít bude udržať likviditu a finančné zdravie ako spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, tak aj našich servisných a predajných partnerov. Sme pripravení aj naďalej poskytovať potrebnú podporu a pomoc. Značka ŠKODA je na Slovensku jednoznačnou trhovou jednotkou a ja verím, že moje skúsenosti z medzinárodného prostredia dokážem efektívne zužitkovať a prispieť tak k jej stabilite,“ hovorí Martin Jakubík, nový riaditeľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko pre oblasť financií, personalistiky a IT.

Lenka Handlíková, ktorá od roku 2018 pôsobila ako konateľka pre oblasť financií, personalistiky a IT, pracuje v rámci spoločnosti ŠKOD AUTO už viac ako 20 rokov. Aj naďalej zostáva verná značne s okrídleným šípom v logu. Bude zodpovedná za Management Business Area DIGI LAB a zároveň bude zastávať pozíciu Vedúca controlingu: metodika nové projekty.

Dodatočné informácie

Obrázky