Autosalon v Paříži 2018: Prezentace společnosti ŠKODA AUTO ve fotografiích

› ŠKODA VISION RS: Kompaktní studie spojuje sportovnost s trvalou udržitelností
› ŠKODA KODIAQ RS: První SUV v rodině modelů RS
› ŠKODA KAROQ: Oblíbené kompaktní SUV nyní také jako KAROQ SCOUT a KAROQ SPORTLINE
› ŠKODA OCTAVIA G-TEC: Více výkonu a delší dojezd při provozu na zemní plyn

Paříž/Mladá Boleslav, 2. října 2018 – Na letošním autosalonu v Paříži (2. až 14. října 2018) představuje ŠKODA AUTO řadu novinek. Česká automobilka se ve Francii prezentuje jako sportovně-dynamická, resp. ekologická značka a také jako poskytovatel služeb v oblasti mobility. ŠKODA VISION RS nabízí výhled na budoucí kompaktní model značky a současně budoucnost modelů RS. Další důležitou novinkou je ŠKODA KODIAQ RS, první SUV v rodině vozů RS. ŠKODA v Paříži ukázala také rozšířenou rodinu modelů KAROQ – modely KAROQ SCOUT a KAROQ SPORTLINE. ŠKODA OCTAVIA G-TEC dostala více výkonu a nyní nabízí delší dojezd při provozu na zemní plyn (CNG), šetrný k životnímu prostředí.

Na návštěvníky stánku značky ŠKODA v pavilonu 4 čeká v tzv. UX corneru nevšední, digitální zážitek. Pomocí vytvořeného avataru mohou prožít fiktivní den a nechat se provést na míru ušitými digitálními službami.

Tisková mapa s texty, fotografiemi, videi a infografikami je v digitální podobě zveřejněna na http://www.skoda-storyboard.com/.