› Předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO Bernhard Maier bude tento kanál využívat k přímé komunikaci s novináři, odborníky z branže, se zaměstnanci a všemi, kteří se zajímají o společnost ŠKODA AUTO
› Hlavní pozornost bude věnována aktuálním informacím o společnosti ŠKODA AUTO, osobním postřehům k vývoji automobilového průmyslu a také obecnějším tématům nad rámec oboru

Mladá Boleslav, 20. března 2019 – Předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO Bernhard Maier je nyní aktivní na sociální síti LinkedIn. Na této profesní síti bude sdílet zajímavé informace o dění ve společnosti ŠKODA AUTO i osobní postřehy k obecnějším tématům nad rámec automobilového odvětví. Díky tomu bude mít možnost mnohem osobněji komunikovat s novináři, odborníky z branže, se zaměstnanci a se všemi, kteří se zajímají o společnost ŠKODA AUTO.

Od letošní Výroční tiskové konference společnosti ŠKODA AUTO je předseda představenstva české automobilky Bernhard Maier aktivní také na profesní sociální síti LinkedIn. Ode dneška zde bude sdílet informace o ŠKODA AUTO a komentovat aktuální vývoj v automobilovém průmyslu. Na profilu sledující naleznou kromě exkluzivních sdělení, diskuzních příspěvků a krátkých videí také zajímavé postřehy z jiných oblastí, například tipy na knihy nebo články.

Bernhard Maier je předsedou představenstva společnosti ŠKODA AUTO od listopadu 2015 a v souladu se Strategií 2025 od té doby prosazuje nové směřování podniku. Pod jeho vedením navíc ŠKODA uvedla nové, důležité modely jako například SUV řady vozů KODIAQ, KAROQ a KAMIQ. Rok 2018 byl s více než 1,25 miliony dodanými vozy nejúspěšnějším rokem v historii společnosti.