Viceprezident za prodej a marketing v regionu Jižní Amerika

› Michael Arndt bude nadále udržovat růstový kurz značky v Číně
› Thomas Owsianski převezme funkci v koncernu Volkswagen

Mladá Boleslav/Šanghaj, 14. června 2016 – Michael Arndt (43) převezme s účinností od 1. října 2016 jako výkonný ředitel ve společnosti SAIC Volkswagen zodpovědnost za aktivity značky ŠKODA v oblasti marketingu, prodeje a poprodejních služeb v Číně.

„Michael Arndt je zkušený automobilový odborník s mezinárodními zkušenostmi, který se v čínském prostředí dokonale vyzná. Bude nadále udržovat náš růstový kurs na nejdůležitějším trhu značky ŠKODA,“ říká Werner Eichhorn, člen představenstva společnosti ŠKODA AUTO za oblast prodeje.

Michael Arndt má dlouholeté zkušenosti z vedoucích funkcí v oblasti marketingu a prodeje v rámci koncernu Volkswagen. Od listopadu 2015 byl zodpovědný a prodejní aktivity značky ŠKODA v regionu Asie a zámoří.

Michael Arndt vystřídá Thomase Owsianského (48), který v rámci značky Volkswagen převezme funkci viceprezidenta za prodej a marketing v regionu Jižní Amerika. „Thomas Owsianski se od roku 2014 s velkým osobním nasazením zasloužil o rozvoj značky ŠKODA v Číně a podstatně přispěl k posílení naší pozice na tomto důležitém trhu,“ dodává Werner Eichhorn.

160614 Viceprezident za prodej a marketing v regionu Jizni Amerika