Výroční tisková konference Škoda Auto živě na internetu

› Livestream z Výroční tiskové konference začíná 16. března v 10:00 SEČ na Škoda Storyboard a na kanálech sociálních sítí společnosti Škoda Auto
› Škoda Auto představí finanční výsledky za rok 2022 a poskytne výhled na budoucí vývoj automobilky

Mladá Boleslav, 9. března 2023 – Společnost Škoda Auto bude svou letošní Výroční tiskovou konferenci, pořádanou 16. března od 10:00 hodin středoevropského času, přenášet živě na internetu. Živý přenos bude možné sledovat na webových stránkách výroční tiskové konference Škoda Auto, na Škoda Storyboard i na kanálech sociálních sítí značky Škoda. Během Výroční tiskové konference automobilka představí a okomentuje hospodářské výsledky za rok 2022. Škoda Auto bude kromě toho informovat i o aktuálním vývoji a o svých budoucích plánech a záměrech.

Výroční tisková konference společnosti Škoda Auto bude k vidění na webových stránkách Výroční tiskové konference a na Škoda Storyboard. Automobilka kromě toho nabídne přenos této události i na kanálech sociálních sítí. Média budou mít prostřednictvím embed-kódu navíc možnost vysílat livestream i na svých vlastních kanálech.

Po představení a okomentování hospodářských výsledků dostanou zástupci médií možnost položit členům představenstva své otázky.

Otázky je možné posílat předem na e-mailovou adresu media@skoda-auto.cz nebo je pokládat účastníkům tiskové konference přímo prostřednictvím platformy Slido.

Termín: Čtvrtek, 16. března od 10:00 hodin SEČ
Livestream: Webové stránky Výroční tiskové konference společnosti Škoda Auto: https://www.skoda-vtk.cz/
Škoda Storyboard: https://www.skoda-storyboard.com/cs/
Twitter: https://twitter.com/skodacz