Výroční tisková konference společnosti ŠKODA AUTO živě na internetu

› ŠKODA AUTO představí hospodářské výsledky za rok 2018 dne 20. března 2019 v 10:00 v Mladé Boleslavi
› Výroční tisková konference bude přenášena živě na internetu

Mladá Boleslav, 18. března 2019 – Výroční tisková konference společnosti ŠKODA AUTO začne 20. března v 10:00 hodin a bude živě přenášena prostřednictvím internetu. V sídle společnosti v Mladé Boleslavi představí společnost ekonomické a finanční výsledky roku 2018. Kromě toho poskytne ŠKODA AUTO také přehled o aktuální situaci v automobilce a nabídne i výhled do její budoucnosti.

Přibližně 45minutovou tiskovou konferenci lze živě sledovat na platformě ŠKODA Storyboard, na Youtube a také na Twitteru. Média mají kromě toho také možnost vysílat přenos prostřednictvím embed kódu ve vlastních on-line kanálech.

Termín: 20. března 2019 od 10:00 h

Livestream: http://www.skoda-storyboard.com
Youtube: https://youtu.be/RtpgwzJD7ZU
Twitter: https://twitter.com/skodaautonews