Servisní zóna

„Není to obyčejný stan, ale sofistikovaná stavba. Všechno má své místo a žádné dva díly se nedají prohodit. Uvnitř zakázkově vyrobených hliníkových dílů, které tvoří konstrukci stanu v zázemí, vede elektroinstalace nebo stlačený vzduch sloužící pro potřeby mechaniků. S nadsázkou se dá říct, že je to funkční dům s plachtami místo stěn,“ popisuje Petr Mahrík, vedoucí stavby.

Doplňující informace

Typ souboru: JPG
Velikost souboru: 5 MB
Rozměry: 4000 × 2667 px
Publikováno: 30. 5. 2019

Štítky

Nastavení cookies

Uložení preferencí uživatele napříč webovými stránkami
Statistika a analýza chování uživatele
Oslovování s nabídkou produktů a propojení se sociálními sítěmi
Uložit nastavení

Tato stránka používá cookies. Více informací o zpracování Vašich osobních údajů na jejich základě a o Vašich právech naleznete v Informaci o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies a jiných webových technologií. Níže můžete udělit souhlas se zpracování osobních údajů rovněž pro účely uložení preferencí uživatele napříč webovými stránkami, statistiku a analýzu chování uživatele, oslovování s nabídkou produktů a propojení se sociálními sítěmi.