ŠKODA AUTO podporuje renomovaný golfový turnaj

› Česká automobilka je partnerem D+D REAL Czech Masters
› ŠKODA poskytne organizátorům 30 vozů ŠKODA SUPERB
› Bohatý doprovodný program a testovací jízdy s vozy ŠKODA

Praha, 16. srpna 2016 – Partnerství mladoboleslavské automobilky a významných sportovních událostí se neustále rozrůstá. Dlouholeté angažmá ve světovém hokeji i profesionální a amatérské cyklistice je široké veřejnosti již dostatečně známo, stejně jako podpora olympijského i paralympijského týmu. Nyní značka ŠKODA vstupuje do nového segmentu prostřednictvím spojení s renomovaným golfovým turnajem D+D REAL Czech Masters.

„Mužské profesionální golfové podniky série European Tour patří mezi nejrenomovanější golfové turnaje v Evropě. Těší nás, že tuto akci můžeme podpořit,“ říká Michal Pres, zodpovědný za marketing značky ŠKODA v České republice. „Golf oslovuje široké spektrum zákazníků. Tento sport neustále roste i na amatérské úrovni, mnohdy se mu věnují celé rodiny. Právě to z něj dělá zajímavou platformu pro značku ŠKODA,“ dodává Michal Pres.

Na třetí ročník golfového turnaje D+D REAL Czech Masters se v Česku sešlo dosud nejsilnější startovní pole. Turnaj se koná od 18. do 21. srpna v Albatros Golf Resortu ve Vysokém Újezdu u Prahy. Jeho zařazení do série European Tour z něj činí prestižní událost, která přiláká do České republiky hvězdy světového formátu. Mezi účastníky bude například držitel 42 titulů ze světových turnajů Lee Westwood, vítěz PGA Championship 1991 a British Open 1995 John Daly, patnáctinásobný šampion European Tour Thomas Bjorn nebo historicky první vítěz D+D REAL Masters z roku 2014 Jamie Donaldson. Kromě nich se turnaje zúčastní i devět českých profesionálních hráčů.

ŠKODA AUTO zapůjčí organizátorům 30 vozů ŠKODA SUPERB, které budou sloužit k přepravě pořadatelů a VIP hostů šampionátu. Další vozy ŠKODA budou vystaveny přímo na hřišti. Každý den turnaje budou návštěvníkům pro testovací jízdy k dispozici nejnovější modely značky ŠKODA (SUPERB SPORTLINE, SUPERB COMBI, OCTAVIA RS 230, OCTAVIA SCOUT a FABIA MONTE CARLO).

Pořadatelé očekávají rekordní návštěvu více než 30 000 diváků. Návštěvníci mohou zdarma využít autobusovou dopravu z Prahy – stanice metra Zličín. Pro ty, kdo se rozhodnou přijet autem až na místo, bude připraveno bezplatné parkování na vyhrazených plochách.

Uložení preferencí uživatele napříč webovými stránkami
Statistika a analýza chování uživatele
Oslovování s nabídkou produktů a propojení se sociálními sítěmi
Uložit nastavení