ŠKODA AUTO přibližuje motorsport široké veřejnosti, zahajuje prodej zážitkových balíčků

› Zažijte rallye na vlastní kůži – voucher nejen pro všechny fanoušky motorsportu
› Jednodenní akce v Mladé Boleslavi a okolí odhalí zákulisí oddělení ŠKODA Motorsport a umožní zažít pocit spolujezdce v soutěžním speciálu
› Voucher s unikátním kódem lze objednávat na ŠKODA E-shopu s doručením na soukromou adresu, nebo k autorizovanému obchodníkovi ŠKODA

Mladá Boleslav, 30. března 2022 – ŠKODA AUTO spouští prodej voucherů s názvem Zažijte rallye na vlastní kůži. Jejich držitelům nabízí prohlídku zázemí oddělení ŠKODA Motorsport, spolujízdu v soutěžním speciálu ŠKODA FABIA Rally2 evo a řadu dalších aktivit. Celodenní program se bude odehrávat v Mladé Boleslavi a Bělé pod Bezdězem v předem stanovených termínech.

Mladoboleslavská automobilka jako výrobce nejúspěšnějšího soutěžního vozu ve své kategorii pro soukromé týmy chce přiblížit atmosféru motorsportu nejširší veřejnosti. Proto připravila exkluzivní program nazvaný ’Zažijte rallye na vlastní kůži’, v jehož rámci se zájemci mohou těšit nejen na spolujízdu v soutěžním speciálu ŠKODA FABIA Rally2 evo, ale i na seznámení s jeho technikou a zákulisím výroby. ŠKODA AUTO počítá se třemi jednodenními eventy v průběhu letošního roku.

Celodenní program je rozdělen na dvě části. Účastníci se nejprve potkají v Plazech u Mladé Boleslavi, kde absolvují zhruba 90 minutovou prohlídku zázemí ŠKODA Motorsport. Při ní se detailně seznámí s technikou vozu ŠKODA FABIA Rally2 evo, jako i dílenským vybavením a aktivitami oddělení ŠKODA Motorsport. Poté bude následovat přeprava autobusem do Adventure Landu Bělá pod Bezdězem, kde program pokračuje odpolední částí. V jejím rámci se každý účastník sveze na sedadle spolujezdce na uzavřeném okruhu v soutěžním speciálu ŠKODA FABIA Rally2 evo a dostane i příležitost si prohlédnout servisní kamion. Na místě budou připravené k předváděcím jízdám i sériové vozy ŠKODA s pohonem 4×4, které mohou zájemci vyzkoušet pod dohledem instruktora. Každý účastník obdrží upomínkový certifikát o spolujízdě, její záznam z onboardové kamery ve voze a drobný dárek.

Vouchery již lze objednávat na ŠKODA E-shopu za cenu 19.999 Kč. Doručení probíhá buď na adresu zákazníka, nebo k vybranému autorizovanému obchodníkovi ŠKODA. Každý poukaz obsahuje unikátní číselný kód, který je pro jeho uplatnění nezbytné zaslat na kontaktní e-mailovou adresu motorsport@skoda-auto.cz. Majitel voucheru uvede své kontaktní údaje a zmíněný unikátní kód. Tím dojde k propojení obou stran, které se domluví na jednom ze tří stanovených termínů plnění a jeho závazné rezervaci. Služby programu ’Zažijte rallye na vlastní kůži’ může čerpat osoba starší 12 let, která splňuje dané fyzické parametry (max. šíře v bocích – 40 cm, min. výška – 150 cm, max. výška – 200 cm, max. hmotnost – 100 kg), a je v dobrém fyzickém/zdravotním stavu.