Speciální výstava: ŠKODA Muzeum představuje ocenění značky za poslední dvě desetiletí

› Speciální výstava nejdůležitějších ocenění pro značku a modely od roku 1996 dokládá mnohostranné kvality modelové palety vozů ŠKODA
› ŠKODA Muzeum v Mladé Boleslavi prezentuje milníky více než 120 let výroby automobilů
› Uděleno bylo téměř 700 renomovaných cen za kvalitu, design, spokojenost zákazníků, poměr cena/hodnota, příznivost pro rodiny a mnoho dalších
› Bestseller ŠKODA OCTAVIA je nejčastěji oceňovaným modelem značky za posledních 20 let
› Videoprůvodce ukazuje návštěvníkům modely ŠKODA a jejich vyznamenání rok za rokem

Mladá Boleslav, 7. září 2016 – ŠKODA Muzeum v Mladé Boleslavi prezentuje v rámci své stálé expozice mnoho historických vozidel, která ilustrují cestu od počátků firmy až po dnešní globální úspěšnou značku. Sbírku nyní doplňuje speciální výstava: muzeum vystavuje nejdůležitější ocenění a vyznamenání, které modely ŠKODA od roku 1996 získaly. Výstava potrvá do konce září 2016.

Od roku 1996 udělil mezinárodní odborný automobilový tisk a renomované organizace značce ŠKODA a jejím modelům na 690 ocenění, přičemž jejich počet rok od roku roste. Většinu cen získal klíčový model značky: ŠKODA OCTAVIA je už po léta nejčastěji oceňovaným modelem automobilky ŠKODA. Premiéra kompaktního modelu před 20 lety předznamenala pro českou tradiční značku start do nové epochy. S tímto doposud nejprodávanějším modelem ŠKODA totiž započala úspěšná historie firmy ŠKODA jako součásti koncernu Volkswagen. Dnes prodává ŠKODA ve stovce zemí více než milion vozů ročně.

V minulém roce obdržela ŠKODA doposud rekordní počet 125 ocenění, v prvním pololetí roku 2016 značka posbírala už více než 50 různých vyznamenání. K renomovaným cenám patří ocenění odborných časopisů What Car? a Auto Express z Velké Británie, Auto Trophy a Zlatý volant z Německa, mezinárodní vyznamenání za spokojenost zákazníků od J.D. Power, zvláštní ocenění dopravní iniciativy Euro NCAP a celosvětově uznávaná pečeť kvality Red Dot Design Award.

Aktuální speciální výstava ve ŠKODA Muzeu shrnuje mnoho důvodů, pro které jsou miliony zákazníků na celém světě nadšeny bohatou a pestrou modelovou paletou tradiční české značky. Nejdůležitější vyznamenání za posledních 20 let podtrhují typické přednosti značky ŠKODA, jako je nadprůměrná prostornost, vynikající poměr cena/hodnota, atraktivní design, špičková spolehlivost a maximální užitek díky mnoha praktickým detailům v duchu Simply Clever.

Chytře koncipovaný videoprůvodce provází návštěvníky výstavy množstvím cen a pohárů. Modely a jejich vyznamenání jsou na cestě časem přehledně znázorněny rok za rokem.

ŠKODA Muzeum v Mladé Boleslavi bylo roku 2012 znovuotevřeno po rozsáhlé rekonstrukci. Nachází se v jedné z nejstarších továrních budov automobilky ŠKODA a provádí návštěvníky pestrou historií třetí nejstarší dodnes vyrábějící automobilky. Na 1800 čtverečních metrech mají návštěvníci muzea možnost vidět to nejlepší z českého inženýrského umění. Jízdní kola a motocykly z raného období české manufaktury, historické sériové modely, prototypy a závodní vozy a také spousta dalších exponátů osvětluje vzrušující cestu firmy napříč více než 120 lety.

160907 ŠKODA Muzeum představuje ocenění značky za poslední dvě desetiletí

Uložení preferencí uživatele napříč webovými stránkami
Statistika a analýza chování uživatele
Oslovování s nabídkou produktů a propojení se sociálními sítěmi