Video: Bezpečnostní opatření ve výrobě společnosti ŠKODA AUTO

› ŠKODA AUTO a sociální partner Odbory KOVO – vypracovali a přijali více než 80 závazných opatření pro maximální ochranu zdraví zaměstnanců
› Krátké video z automobilky ukazuje realizaci opatření v každodenním provozu

Mladá Boleslav, 18. května 2020 – 27. dubna 2020 byla ve všech třech výrobních závodech společnosti ŠKODA AUTO v České republice v těsné součinnosti s Odbory KOVO obnovena výroba vozů a komponentů. Video automobilky ukazuje příklady realizace opatření pro ochranu zdraví zaměstnanců ve svých závodech.

Po plánovaném obnovení výroby ve svých třech výrobních závodech v České republice, k němuž došlo před dvěma týdny, vyrábí společnost ŠKODA AUTO od pondělka, 11. května 2020, v Mladé Boleslavi a v Kvasinách vozy už také na noční směně. Automobilka tak učinila další důležitý krok směrem k normálnímu provozu a i nadále se spoléhá na své rozsáhlé koncepty „Safe Production“ a „Safe Office“. Pomocí rozsáhlých hygienických opatření a změn v organizaci jednotlivých provozů  se ŠKODA AUTO aktivně a účinně brání šíření nákazy COVID-19 na pracovištích a maximálně chrání zdraví svých zaměstnanců.

Za tímto účelem automobilka spolu se svým sociálním partnerem Odbory KOVO vypracovala a realizovala více než 80 závazných opatření. Jak realizace v závodě konkrétně vypadá, ukazuje na několika příkladech krátké video, které automobilka zveřejnila na svých kanálech.

Související tiskové zprávy Na základě štítků: 2020, bezpečnost, COVID, COVID19, Koronavirus

Vše

Uložení preferencí uživatele napříč webovými stránkami
Statistika a analýza chování uživatele