• cz

ŠKODA AUTO: Ing. Petr Hrdlička, CSc. byl oceněn předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

Jan Hamáček (uprostřed), předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, předal šéfkonstruktérovi vozu ŠKODA FAVORIT Ing. Petrovi Hrdličkovi, CSc. (druhý zleva) ocenění za zásluhy o vývoj vozu ŠKODA FAVORIT. Ceremoniál se uskutečnil dne 25.9.2017 v prostorách Leteckého muzea Metoděje Vlacha v Mladé Boleslavi.

› Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky ocenil Ing. Petra Hrdličku, CSc. za zásluhy o vývoj vozu ŠKODA FAVORIT
› 30 let od premiéry vozu ŠKODA FAVORIT: Základ nové éry společnosti ŠKODA AUTO

Mladá Boleslav, 26. září 2017 – Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky předal šéfkonstruktérovi vozu ŠKODA FAVORIT Ing. Petrovi Hrdličkovi, CSc. ocenění za zásluhy o vývoj vozu ŠKODA FAVORIT. Ceremoniál se uskutečnil v prostorách Leteckého muzea Metoděje Vlacha v Mladé Boleslavi za přítomnosti delegace předsedy Národní rady Slovenské republiky, zástupců Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Města Mladá Boleslav, zástupců ŠKODA AUTO a Odborů KOVO MB.