ŠKODA ENYAQ iV: Světová premiéra dnes v Praze, sledujte online

› ŠKODA ENYAQ iV je letos nejdůležitějším novým modelem mladoboleslavské automobilky
› Premiéra se bude z místa události přenášet živě ve virtuálním on-line formátu
› Digitální přístup na světovou premiéru modelu ENYAQ iV, která se bude konat v úterý 1. září 2020 od 18:40 hodin, naleznete na adrese https://skoda-virtual-event.com/, na sociálních sítích nebo na platformě ŠKODA Storyboard

Mladá Boleslav, 1. září 2020 – Dnes v 19:00 hodin se bude konat v Praze světová premiéra nového modelu ŠKODA ENYAQ iV: fanoušci značky ŠKODA budou moci tuto událost díky nově koncipovanému, virtuálnímu formátu premiéry sledovat celosvětově živě na internetu a díky novému on-line formátu budou sami uprostřed dění. V minutách před světovou premiérou si budou moci v digitálním pavilonu značky ŠKODA prohlédnout studii ŠKODA VISION iV ze všech perspektiv, v návaznosti na prezentaci vozu tu bude k vidění model ŠKODA ENYAQ iV. Navíc tu budou vystaveny vybrané modely ze 125leté historie podniku a v debatě živě vysílané ze studia si budou odborníci vyměňovat s diváky zajímavé zákulisní informace o modelu ENYAQ iV. Navštivte již nyní https://skoda-virtual-event.com/. Zpravodajství ze světové premiéry sledujte živě na https://twitter.com/skodaautonews.

Dnes večer budou moci být fanoušci značky ŠKODA na celém světě živě u toho, až se v Praze řekne „Zvedněte oponu pro nový elektromobil ŠKODA ENYAQ iV“. Díky on-line prezentaci připravuje česká automobilka na internetu rozsáhlý podrobný program nejen o světové premiéře své nové vlajkové lodi. Pro virtuální prezentaci modelu budou použity 360º kamery, jejichž prostřednictvím budou diváci moci zažít to, co hosté v sále.

Virtuální pavilon s různými světy značky ŠKODA
20 minut před a 20 minut po prezentaci vozu budou na návštěvníky on-line premiéry čekat ve studiu zajímavé, živě přenášené rozhory s vybranými experty. Prostřednictvím sociálních sítí bude navíc možné živě zasílat vlastní dotazy. Ve virtuálním pavilonu značky ŠKODA bude nejprve vystavena studie VISION iV, po živé prezentaci bude poté k vidění model ENYAQ iV. Díky 360º kamerám si budou uživatelé moci oba vozy prohlédnout ze všech stran, ke stažení bude připraven obsáhlý informační materiál o obou modelech. Na otáčivém jevišti ŠKODA představí vybrané modely ze 125leté historie podniku. Návštěvníci budou moci získat informace také o cyklistickém závodě Tour de France, který automobilka jako partner podporuje již 17 let.

Digitální přístup od 18:40 hodin – dvacet minut před začátkem živé prezentace
Živý přenos začne v 19:00 hodin. Do té doby se budou moci uživatelé volně pohybovat v digitálním showroomu a minutu před zahájením přenosu na něj budou upozorněni.

Virtuální pavilon je k dispozici již nyní, v 18:40 začne vysílání z virtuálního studia a celé vysílání skončí asi dvě hodiny po ukončení akce. Na adrese https://skoda-virtual-event.com, na sociálních sítích společnosti ŠKODA AUTO (Facebook nebo Twitter) nebo na platformě ŠKODA Storyboard (www.skoda-storyboard.com) se zájemci dostanou na hlavní stránku virtuální prezentace. Po krátké systémové kontrole použitého koncového zařízení a kontrole aktuálnosti internetových prohlížečů Chrome, Firefox nebo Safari bude možný bezplatný a neomezený přístup.