ŠKODA ENYAQ iV: Světová premiéra ve fotografiích

› ŠKODA AUTO v Praze představila světové veřejnosti nejdůležitější letošní novinku – ENYAQ iV
› Nový, virtuální online formát umožnil fanouškům značky do této prezentace zajímavým způsobem nahlédnout a zprostředkoval jim z ní bezprostřední dojem
› Nová vlajková loď modelové palety značky ŠKODA vychází jako první sériový model automobilky z modulární platformy pro elektromobily (MEB) koncernu Volkswagen

Mladá Boleslav/ Praha, 1. září 2020 – Nová ŠKODA ENYAQ iV je tady. Společně s čestnými hosty a zástupci médií oslavila dnes večer společnost ŠKODA AUTO v Praze světovou premiéru své nové vlajkové lodi s čistě bateriovým pohonem. Hudební doprovod, spojený s premiérou elektromobilu ŠKODA ENYAQ iV před mezinárodním publikem, zajistila rocková skupina „Inhaler“. Díky novému formátu premiéry s virtuálním showroomem a live studiem měli diváci možnost sledovat tuto událost z bezprostřední blízkosti také online.

Na platformě ŠKODA Storyboard je v digitální podobě připravena ke stažení tisková mapa s texty, fotografiemi a videi k novému modelu ŠKODA ENYAQ iV.

Záznam prezentace vozu si můžete prohlédnout na YouTube.

Další fotografie ze světové premiéry jsou k dispozici v eventové fotogalerii.