STRATEGIE 2030 – NEXT LEVEL ŠKODA: Tisková konference k nové firemní strategii proběhne 24. června

› Tisková konference k nové firemní strategii společnosti ŠKODA AUTO se bude konat 24. června v 16:30 v Praze
› Předseda představenstva Thomas Schäfer představí hlavní kroky v budoucím směřování firmy v oblasti elektrifikace pohonů, expanze na nové trhy a digitalizace
› Přímý přenos bude přenášen živě na internetové stránce ŠKODA Storyboard a prostřednictvím sociálních sítí

Mladá Boleslav, 17. června 2021 – Ve čtvrtek 24. června představí ŠKODA AUTO v Praze během 30minutové tiskové konference klíčové prvky své nové STRATEGIE 2030 – NEXT LEVEL ŠKODA. Předseda představenstva Thomas Schäfer za účasti domácích i zahraničních novinářů přiblíží tři zásadní pilíře symbolizované mottem „EXPAND, EXPLORE, ENGAGE“, které symbolizují směřování dalšího rozvoje automobilky v příštích letech.

Tisková konference začne ve čtvrtek 24. června v 16:30 a bude živě přenášena na speciální internetové stránce a na webu ŠKODA Storyboard. Kromě toho lze 30minutovou prezentaci sledovat také na oficiálním twitterovém kanálu @skodaautonews, prostřednictvím profilu předsedy představenstva společnosti ŠKODA AUTO Thomase Schäfera na sociální síti LinkedIn i na síti YouTube. Zpravodajské agentury mohou živé vysílání začlenit do svých informačních kanálů.

Po skončení prezentace bude následovat 30minutová část věnovaná dotazům novinářů k tématu STRATEGIE 2030 – NEXT LEVEL ŠKODA.

Tyto dotazy lze předem zaslat e-mailem na adresu media@skoda-auto.cz.

Datum a čas: čtvrtek 24. června v 16.30

Internetová stránka: www.nextlevelskodastrategy2030.com